Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjeet

Alas linkinvaihtopyynnöt, kiitokset, kritiikit ja kaikki vastaava. Huono käytös pyydetään suosiolla jättämään kirjoittamatta, mainokset tänne. Pahoittelut chatin puutteesta, Petit Princesse pyrkii saattamaan ihmisiä yhteen heidän omilla sivuillaan, ei täällä. ♥

Kirjeet  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

15.10.2018 13:20
Moro linkinvaihtaja ja hyvää ihanaa pitkää kaunista syksyä!

Lähin kirjoittelemaan tätä linkkarikirjettä kun edellisestä kerrasta on kulunut jo useampi kuukausi (muistaakseni???) ja paljon on tapahtunut.

Aloitetaanpa vaikka Isenin kuulumisista. Olen ollut super aktiivinen siellä, postaillut blogiin paljon (lähinnä Potter-teemaisia postauksia, esim. top 3 kirjat, leffat, hahmot jne…) ja oon mä tarinoitakin saanut päiviteltyä. Ladonin puutarhaan ollaan saatu värkättyä neljä lukua, Oletko lukinnut oven? -tarinaan on ilmestynyt kaksi lukua ja Poika joka rakastui -tarina on valmis (älkää lukeko, se on baska…). Metsän tyttären toinen luku on työn alla, mutta se edistyy hitaasti mutta varmasti. Yksi uusi runo löytyy sekä oma henk.kohtanen suosikkini, eli uusi novelli nimeltään Uppoamaton Sam, josta toivoisin mielelläni palautetta! :) Blogin puolella on siis ollut aktiivista, ihanasti jengi kommentoi postauksiin ja se piristää aina mun päivää huomattavasti. Vieraskirjan puolella on vähän hiljaisempaa ja toivon, että se siitä aktivoituu ja saisin enemmän palautetta teksteistä niin tietäisi mitä mieltä jengi on tarinoista/novelleista/runoista. Mutta ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on omat kiireensä, eikä aina kerkeä paneutumaan toisten teksteihin niin hyvin saati jättää palautetta.

Olen muutamalla sivulla yrittänyt aktiivisesti lukea ja käydä, mutta en ole kerennyt läheskään kaikkien linkinvaihtajien sivuille lukemaan ja perehtymään sivujen sisältöön. Haluaisin kyllä, mutta kun ei kerkeä niin ei kerkeä. Mutta mä lupaan ja vannon tulla jokaisen sivuille joku päivä perehtymään sisältöön ja kommentoimaan muuten vain vieraskirjaan! Nythän olisi syysloma niin saattaisin löytää aikaakin siihen… ;p

Mulla henk.kohtasesti kuuluu todella hyvää. Tässä parin viime päivän aikana on uusi lääkitys alkanut vaikuttamaan todella hyvin, mun unentarve on vähentynyt ja jaksan silti mennä ja tehdä ja elää! Yksinkertaisesti sanottuna siis tuntuu hyvältä ja menee hyvin. AMKista viikon vapaa tekee hyvää ja ehkä jaksan jopa siellä koulunpenkillä nyt loman jälkeen kun on lääkitys pitkästä aikaa kohorillaan! Stressi on poissa ja olo on rentoutunut. Ja mua aivan ärsyttää, kun mulla meinaa loppua tekeminen, niin IRL kun Isengardissakin. Sitäkin sivua voi päivittää vain tiettyyn pisteeseen asti… :D

Mitäpä tänne suunnalle? Kertokaahan kaikin mokomin kuulumisia syksyn tiimoilta, onko syysloma suunnitelmia? Miten toi sivujen päivittely sujuu? Onko inspiraatitoa? Halloween suunnitelmia? Kertokaa kaikki!

Hyvää syksyn (tosi pitkän sellasen) jatkoja! <3

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

03.08.2018 18:22
Hej ja ihanaa elokuuta!

Lähdin kirjoittamaan tätä linkkarikirjettä, koska edellisestä on jo sen verran aikaa, että koin uuden tilannepäivityksen tarpeelliseksi. Ensiksi Isengardin kuulumiset.

Sivuilla menee hyvin. En välttämättä kirjaudu enää joka päivä sinne, mutta käyn kyllä kyyläämässä vieraskirjaa. Kirjoitan jatkoa tarinalleni Poika joka rakastui aina kun vain suinkin kykenen. Muutenkin Isengardissa on ihan mukavasti sisältöä tällä hetkellä, on runoja ja novelleja ja tarinoita ja jopa piirrustuskin siellä komeilee. Olen aika ylpeä siitä, että olen saanut niin paljon sisältöä sinne.

Mitäpäs minulle? Kesä lähenee loppuaan ja minunkin pitää palata takaisin koulunpenkille ekaa kertaa kolmeen vuoteen! Vähän saattaa jännittää. Vietin heinäkuussa neljä päivää roadtripillä Suomesta Latviaan, siellä telttailua jokunen päivä ja sitten takaisin Suomeen. Oli kyllä hieno kokemus. Ja auto selvisi reissusta jättämättä meitä välille. :'D Nyt olisi tiedossa parhaan ystäväni äidin viiskymppiset ja sitten kohta koittaakin päivä kun pitää mennä ottamaan taas uutta tatuointia. Onhan tässä vielä äksöniä kesälle jäljellä.

No, minä nyt lopettelen tältä erää. Olisi kiva kuulla kuulumisia myös täältä suunnasta! Hyvää loppukesää! <3

Lakritsipiippu

Vastaus:

Kiitoksia kirjeestä! ♥

~Cassie

Nimi: Betary
Kotisivut: http://edges.suntuubi.com/

13.07.2018 22:22
moikka,
teidät on lisätty sivulistallemme Edgesissä, joten linkitäthän sivumme viikon kuluessa :)

Vastaus:

Linkitetty!

~Cassie

Nimi: Swea
Kotisivut: http://evely.suntuubi.com/

05.07.2018 22:05
Käykö linkinvaihto? Vaistailisitko meillepäin!

Vastaus:

-->

~Cassie

Nimi: Lumikatti
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/magmell/

05.07.2018 16:18
Hei! Petit Princesse on nyt lisätty Mag Mellin sivulistalle. Lisääthän linkin sivuillesi mahdollisimman pian, kiitos listalle liittymisestä.

Terveisin,
Lumikatti

Vastaus:

Kiitoksia!

~Cassie

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

04.07.2018 21:35
Hei! Ehdottamasi linkinvaihto sopii. :)

Vastaus:

Loistavaa!

~Cassie

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

03.07.2018 07:09
Hei! Sivusi on nyt listattu Ensembleen, linkitäthän viikon kuluessa. :)

Vastaus:

Kiitoksia!

~Cassie

Nimi: Untuva

30.06.2018 18:23
Oli ihan pakko tulla vieraskirjan puolelle hehkuttamaan sivun ideaa! :D Sanoisin ihan aluksi, että idea on MAHTAVA! Olen miettinyt jo pitkän aikaa, miten saisin sellaisia henkilöitä kiinni, joita en ole tavoittanut pitkään aikaan missään. Ja täältäpä se vastaus löytyikin! Toivottavasti PP:n nimi nousisi monien huulille ja minunkin kadonnut ystäväiseni löytyisi. :3 Ihanaa, että tällainen sivu on olemassa.

Vastaus:

Voi, kiitos :'D tuli hyvä mieli

~Cassie

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://rheandall.palstani.com/

30.06.2018 13:06
Hei taas rakas! <3

Tosiaan kyselemänne linkinvaihto käy, lisäilen linkkinne piakkoin! Upeat sivut olet luonut, idea on todella ihana ;_; Täytynee joskus muistella vanhoja tuttuja ja tulla heitä etsimään täältä <3

Vastaus:

♥ Kiitoksia ihana

~Cassie

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

28.06.2018 13:40
Linkinvaihtoa kyselisin. ^^

Vastaus:

-->

~Cassie

©2018 Petit Princesse - suntuubi.com